Grįžti atgal

Profitus news „Fintech metų verslo vadovė“ – Viktorija Vanagė

2020-06-19 10:30:00

PASIEKIMAI

„Fintech metų verslo vadovė“ – Viktorija Vanagė

Virtuali konferencija „Fintech Week Lithuania“ subūrė Lietuvos ir pasaulio Fintech ekspertus

 

Birželio 14–18 d. vyko virtuali „Fintech Week Lithuania“ konferencija. Keturių dienų renginyje dalyviai galėjo ne tik klausytis pranešimų, diskusijų ir startuolių prisistatymų, užmegzti naujus verslo ryšius bei dalyvauti virtualioje parodoje, bet ir stebėti pirmą kartą organizuojamus Lietuvos finansinių technologijų sektoriaus įmonių ir lyderių apdovanojimus.

Konferencijoje dalyvavo daugiau kaip 100 tarptautinių Fintech ekosistemos ekspertų ir 3.000 dalyvių iš Amerikos, Azijos ir Europos. Užsienio ir Lietuvos pranešėjai dalinosi naujausiomis įžvalgomis finansinių technologijų, duomenų apsaugos ir skaitmeninimo srityse. Pranešimuose ir diskusijose buvo analizuojama, kaip keičiasi žmonių pinigų valdymo įpročiai, finansinių technologijų įtaka mūsų kasdienybei COVID-19 krizės metu bei dirbtinio intelekto ir blokų grandinės (angl. blockchain) technologijos, leidžiančios automatizuoti finansinį sektorių ir užtikrinti jame vykdomų operacijų saugumą. Kita itin svarbi tema – atitiktis teisiniam reguliavimui.

Konferencijos pabaigą vainikavo „Lietuvos Fintech apdovanojimai“, skirti ryškiausioms Lietuvos finansinių technologijų įmonėms ir asmenybėms pagerbti. Renginio metu buvo išdalinta net 10 ryškiausių apdovanojimų, kurių laureatai buvo išrinkti iš daugiau nei 100 pretendentų. Vertinimo komisiją sudarė Lietuvos ir tarptautiniai ekspertai.

„Fintech metų verslo vadovė“ – Viktorija Vanagė, „Profitus“ įkūrėja ir valdybos narė

 

Apdovanojimas skirtas išskirtinei moteriai už jos vadovavimą Fintech kompanijai, kuri padarė teigiamą įtaką Lietuvos Fintech sektoriaus plėtrai. Viktorijos teigimu, jos sėkmės paslaptis labai paprasta - „Mylėti tai, ką darai, tikėti tuo, ką darai ir pasitikėti savo komanda. Na ir svarbiausia, laikytis strategijos.“

Plačiau apie įvykusį renginį: skaitykite čia.